"Moments Musicaux-Musikaaliset Hetket" Philip Ljung, piano

Lokakuu 04. klo 18:00
Sijainti: Kemijärven kulttuurikeskus

Musikaaliset hetket Kemijärvellä

Itälappilaisille tuttu pianisti Philip Ljung on tulossa konserttikiertueelle Lappiin ja Kuusamoon. Kiertue on nimeltään " Moments Musicaux - Musikaaliset hetket". konserttikiertue sisältää kahden romantiikan ajan säveltäjän, Franz Schubertin ja Sergei Rachmaninovin sarjat Moments Musicaux.

”Olen aina rakastanut näitä sarjoja! Huomasin että ne muodostavat ihastuttavan kokonaisuuden. Yhdessä ne ovat sopivan pituinen musiikkituokio konserttia varten. Molemmat teokset ovat hyvin yleisöystävällistä musiikkia. Minulla on erityinen suhde näihin kumpaankin säveltäjään. He edustavat romantiikan aikakauden eri ääripäitä ja ovat ilmaisussaan hyvin erilaisia. Musiikista on kuitenkin aistittavissa, että Rachmaninov on saanut vaikutteita edeltäjänsä Schubertin samannimisestä sarjasta”, Philip kertoo.

”Ihanaa tulla takaisin Lappiin ja nähdä vanhoja kollegoita ja oppilaita Koillis-Lapin musiikkiopistosta. Siellä on niin lämmin tunnelma ja yleisö. Ruskan taidan missata, mutta jollekin tunturille täytyy kyllä ehtiä kiivetä”,  Philip naurahtaa.

Philipin Ljung esiintyy Kemijärven kulttuurikeskuksessa 4.10 klo 18:00 ja Sallan kirkossa 6.10. klo 19:00.                                                    

Kemijärven konsertin järjestää Kemijärven Musiikkiyhdistys ry.                                                                                                             Väliaikatarjoilun tuotolla kartutetaan musiikkiopiston oppilaille kohdennettua stipendirahastoa.

Liput: 15 / 12 / 8 € 

 

 
What do you want to do ?
New mail